Masný průmysl
Značky
Vysoce kvalitní tekutý přípravek určený pro mobilní toalety. Přípravek je vyráběn dle původní receptury s dlouholetou tradicí na trhu. Používá se zředěný do nádrží chemických...
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je produkt zesílený koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy...
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN FORTE je silný koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod....
TREPSAN KLASIK je produkt zesílený koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa,...
TREPSAN KLASIK je produkt zesílený koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa,...
TREPSAN KLASIK je produkt zesílený koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa,...