Přípravek do septiku, ČOV TREPSAN KLASIK 1l
Kód: 73Související produkty
Detailní popis produktu
Přípravek do septiku, ČOV TREPSAN KLASIK
PODPOŘTE DOBROU VĚC - Z každého balíčku věnujeme 10 Kč nadačnímu fondu NEZÁVODÍM-POMÁHÁM, který pomáhá postiženým dětem.
je produkt zesílený koncentrát směsi vybraných druhů enzymů se zvýšenou štěpící aktivitou organických látek jako jsou tuky, bílkoviny, fekálie, celulosa, sacharidy apod. Vyrábí se speciálním technologickým postupem. Výsledkem je kapalina obsahující směs proteolytických, amylolytických, celuloIytických a lipolytických enzymů, která dokonale vyhovuje uvedeným účelům.
Trepsan Klasik se dávkuje nejlépe na vstupu do odpadního systému. Trepsan Klasik se ihned naváže na usazené nečistoty. Protékající voda proto výrazněji nesnižuje jeho účinnost.Postupně dochází k uvolnění usazenin už v kanalizaci a zároveň k promíchání obsahu na vstupu.
Přednosti přípravku TREPSAN:
- výrazně snižuje zápach odpadních vod i celých systémů
- zlepšuje kalové hospodářství – podporuje separaci kalu
- rozpouští a uvolňuje tukové a další nánosy v odpadních systémech a brání tvorbě úsad, což představuje podstatné omezení havarijních situací i mechanického čištění systémů
- omezením usazenin v odpadních systémech eliminuje výskyt hlodavců
- několikanásobně prodlužuje dobu vývozu jímky, žumpy či septiku
Doporučené dávkování pro ČOV: 1:100 až 1:200 m3 (Trepsan Klasik: množství vody/24hod - dle problémů)
Dávkování v potravinářských provozech, vyvařovnách apod. v případě havarijního stavu - ucpávání odpadního systému doporučujeme dávkovat: 1x denně 0,3 - 0,4 l do každé zatěžované vpusti až do odstranění problému(cca týden). Pak snížíme dávkování na udržovací dávky - což představuje cca.50% dávkování.
Dávkování v rodinných domech: přes wc nebo výlevku 3x týdně 2dl,pak aplikovat tuto dávku 2x měsíčně - dle stavu.
Stáhněte si bezpečnostní list k tomuto výrobku ZDE.
Dávkování výrobku ZDE.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čistírny odpadních vod |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.